egyensúly

"az nem étel, amelyet minden nyelven ugyanúgy hívnak"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Töltött padlizsán - NL 100630

2010.07.05. 16:05 mérleghinta

4 kisebb padlizsán szárát levágjuk, és hosszában négy helyen bevágjuk a héját. Forró sütőben vagy grillen puhára sütjük. Miután kissé kihűltek, az egyik bevágásnál benyúlunk a húsba és csónak alakúra formázzuk. 40 dkg paradicsomot és 20 dkg feta sajtot felkockázunk, és tálba tesszük. 2 szál friss bazsalikomot csíkokra vágunk, 5 dkg fenyőmagot megpirítunk. Citromlével, kis olívaolajjal, csipet val ízesítjük, majd összekeverjük és a padlizsánokba töltjük. Fekete olívabogyót is teszünk bele.

Szólj hozzá!

Címkék: zöldség

A bejegyzés trackback címe:

https://1nsuj.blog.hu/api/trackback/id/tr113218633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása