4 kisebb padlizsán szárát levágjuk, és hosszában négy helyen bevágjuk a héját. Forró sütőben vagy grillen puhára sütjük. Miután kissé kihűltek, az egyik bevágásnál benyúlunk a húsba és csónak alakúra formázzuk. 40 dkg paradicsomot és 20 dkg feta sajtot felkockázunk, és tálba tesszük. 2 szál friss bazsalikomot csíkokra vágunk, 5 dkg fenyőmagot megpirítunk. Citromlével, kis olívaolajjal, csipet sóval ízesítjük, majd összekeverjük és a padlizsánokba töltjük. Fekete olívabogyót is teszünk bele.
Töltött padlizsán - NL 100630
2010.07.05. 16:05 mérleghinta
Szólj hozzá!
Címkék: zöldség
A bejegyzés trackback címe:
https://1nsuj.blog.hu/api/trackback/id/tr503218633
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.