egyensúly

"az nem étel, amelyet minden nyelven ugyanúgy hívnak"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bor és sajt 1.

2010.08.26. 11:41 mérleghinta

Kíváncsiságom egyre nőtt a bor- és sajtfajtákkal kapcsolatban, így nekiestem, és megkóstoltam a következő párosítást:

Szemes József Villányi Cabernet Sauvignon 2007 - nagyon finom, lágy vörösbor, kellemes az íze

Abondance sajt - hááááááááááááááááát, jobb mint a csoki :-) ennél többet nem is tudok mondani, ízes, lágy és mégis kemény, nagyon jó

és állítólag még össze is passzolnak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1nsuj.blog.hu/api/trackback/id/tr133218646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása