egyensúly

"az nem étel, amelyet minden nyelven ugyanúgy hívnak"

Naptár

december 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kókuszos csiga - télen-nyáron

2010.07.09. 21:15 mérleghinta

50 dkg darált kekszet, 15 dkg margarint, 1 dl feketekávét, 4 ek kakaót, 5-6 ek baracklekvárt, 2 dl tejet, 1 dl rumot és 5 dkg kókuszreszeléket összegyúrunk.

Krém: 2 dl tejet 4 ek liszttel és 2 vaníliás cukorral felfőzünk. 20 dkg vajat 15 dkg porcukorral habosra keverünk. Ha a főzött krém kihűlt, összekeverjük, és hozzáadunk 5 dkg kókuszreszeléket.

A kekszes tésztát fólián ujjnyi vastagra nyújtjuk, a krémet rákenjük. A fólia segítségével a keskenyebb oldalánál feltekerjük, éjszakára hűtőbe tesszük.

Szólj hozzá!

Címkék: édesség

A bejegyzés trackback címe:

https://1nsuj.blog.hu/api/trackback/id/tr133218638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása