Piskótát sütünk 6 tojásból, 6 ek cukorból és 6 ek lisztből.
20 dkg vajat habosra keverünk 20 dkg porcukorral és a kihűlt formát kikenjük a krémmel.
Málnaszemekkel telerakjuk a tortát és zselatinnal leöntjük. Éjszakára hűtőbe tesszük.
Piskótát sütünk 6 tojásból, 6 ek cukorból és 6 ek lisztből.
20 dkg vajat habosra keverünk 20 dkg porcukorral és a kihűlt formát kikenjük a krémmel.
Málnaszemekkel telerakjuk a tortát és zselatinnal leöntjük. Éjszakára hűtőbe tesszük.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.