Na, ez sem ripsz-ropsz lett kész, de csak amiatt nem, hogy azért fel kell darabolni a diót hozzá, szét kell választani a tojásokat, ilyesmi. A Holland Sajtház honlapján találtam, szuperfinom!!!!
15 dkg vajat 10 dkg cukorral habosra kevertem, hozzáadtam 5 tojás sárgáját, 1 citrom reszelt héját, 15 dkg ricottát, 4 dkg lisztet és 15 dkg durvára vágott diót. A tojásfehérjét kemény habbá verjük 5 dkg cukorral és a tésztához adjuk. Vajazott-lisztezett tortaformában sütjük, megnő, majd nekem újra összeesett. A sütőt 200 fokra előmelegítjük és 30 percig sül. A formában hagyjuk, 5 evőkanál baracklekvárt (lehet hozzákeverni 2 evőkanál rumot) rákenünk még melegen és 5 dkg étcsokit ráreszelünk.